Hjem

Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Studer Administrasjon og Organisasjonsvitenskap

Studietilbud

Ønsker du å studere statsvitenskap ved Universitetet i Bergen?  Vi tilbyr både bachelor - og masterutdanning, samt spennende utvekslingsmuligheter.

Hva er administrasjon og organisasjonsvitenskap? Administrasjon og organisasjonsvitenskap er et statsvitenskapelig studium av politikk, forvaltning og organisasjon.

Instituttet tilbyr utdanning på bachelor- og masternivå, se våre studietilbud. Har du spørsmål? Send e-post til studieveileder@aorg.uib.no

Hva gjør våre studenter?

Les mer om hva studenter gjør ved instituttet. Hva gjorde at de valgte administrasjon og organisasjonsvitenskap, og hva skriver de oppgaver om?

Lurer du på hvilke muligheter du får?

Se hva ferdige kandidater jobber med.

 

Nyheter

Hvorfor bør man studere AdmOrg?

Lag en rekrutteringsvideo for instituttet innen 1. mars, og vinn 5000 kr!

Studer administrasjon og organisasjonsvitenskap

Vil du studere administrasjon og organisasjonsvitenskap?

Hvordan vil kommuner og fylkers tjenestetilbud og autonomi endres gjennom Kommune- og regionreformen? Hvordan påvirker globalisert konkurranse det norske arbeidsmarkedet? Hvordan vil politiet operere og håndtere krisesituasjoner etter Politireformen? Dette og mer får du som student i Administrasjon...

Nyheter

Velg master i administrasjon og organisasjonsvitenskap

Lurer du litt på å søke master i admorg? Men er usikker på hva det egentlig handler om? Kom på vårt orienteringsmøte 6. mars!

Nyheter

Åpen dag ved instituttet

Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap har åpen dag onsdag 7. mars!

Utveksling

Kom dere på utveksling!!

Fristen for å søke utveksling fra høsten 2018 nærmer seg. Et opphold i utlandet gir deg nye faglig perspektiv og unik erfaring.

Hva jobber en som har studert administrasjon og organisasjonsvitenskap med?

Mange lurer på hvilke jobber studentene (admorger) fra Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap får. En admorger er en statsviter, og statsvitere blir ikke utdannet til en bestemt type jobb. Ferdig utdannende kandidater har mange interessante jobber, i både privat og offentlig sektor.  For våre kandidater er mulighetene i arbeidslivet mange.

Her kan du lese et knippe korte intervjuer med tidligere bachelor og masterstudenter fra admorg som forteller om hva de jobber med.

Administrasjon og organisasjonsvitenskap kandidater  i arbeidslivet

Bli en alumn

  • Ordet alumni er latin, og betyr tidligere elever ved en skole.
  • UiB Alumni er en møteplass for alumner, fagmiljøer og studenter som har tilknytning til Universitetet i Bergen (UiB). Gjennom alumnusportalen formidles informasjon og kontakt.

Bli med i vår alumnigruppe!