Click

Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Bestill en forelesning - eller kom på besøk!

Er du lærer på en videregående eller ungdomskole? Da kan du bestille en forelesning - eller ta med klassen din på besøk!

emil1731.jpg

Illustrasjonsfoto

Er du lærer på en videregående eller ungdomsskole? Ønsker du at klassen din skal lære mer om et spesielt tema? For eksempel forvaltning, demokrati, samfunnssikkerhet eller kanskje klima og miljø? Eller ønsker du å introdusere elevene dine for samfunnsvitenskapelige utdanningsveier etter videregående skole?

Hos oss kan du avtale et skolebesøk, eller bestille en foreleser til din skole.

Administrasjon og organisasjonsvitenskap er opptatt av hvordan samfunnsstyring på kommunalt, fylkeskommunalt, nasjonalt eller internasjonalt nivå henger sammen. Hvordan er styringssystemene organisert og med hvilke konsekvenser? Hvordan møter vi de store utfordringene innenfor velferd, klima og miljø, samfunnssikkerhet og globalisering?

Vi kan tilby;

• Skreddersydd skolebesøk som er tilpasset din klasse. Vi kan da komme på  besøk til dere og gi en presentasjon av et tema eller av utdanningsmuligheter hos oss.
  • Vi tar i mot dere ved vårt Institutt. Vi kan da skreddersy besøket slik dere kan for eksempel få en forelesning, informasjon om å studere samfunnsfag og mulighet til å få en smakebit av Universitetslivet.

Vi tar i mot alle klasser hos oss, og en foreleser kan komme på besøk til de fleste skoler i Bergensområdet.