Har funnet spor etter innbruddet

Undersøkelsene i laboratoriet har gitt spor som politiet ønsker å undersøke nærmere.

politi.jpg

politi

Lab-analysene etter innbruddet på Universitetsmuseet i Bergen er nå klare. Politiet har fått resultater som de ønsker å se nærmere på.

BT skriver 11. september at politiet har funnet DNA etter to personer inne i Universitetsmuseet.

– Selv om vi nå har en klar DNA-profil, er det ikke sikkert den stammer fra tyvene. Profilene blir sendt videre til Kripos, som vil undersøke profilene opp mot DNA-registeret, sier etterforskingsleder Anita Dahl til BT.

Rektor ved Universitet i Bergen, Dag Rune Olsen, er forsiktig optimist etter den nye utviklingen.

– Det er gledelig at politiet har konkrete spor i saken. Nå håper jeg den videre etterforskningen fører til at vi får en oppklaring av hvem som stod bak innbruddet, og at museet får gjenstandene tilbake, sier Olsen.