Click

UiB Alumni

Alumner får 20 % rabatt hos SiB City

Pleide du å løpe på tredemølle hos SiB etter en lang dag på lesesalen da du var student? Roet du eksamensnerver med SiB-Yoga? Nå får du som er alumn ved UiB 20% rabatt på medlemskap hos SiB City.

mollepark-kopi.jpg

To jenter løper på tredemølle
Foto:
Elisabeth Urdal

Vi har gleden av å annonsere at UiB Alumni nå har inngått et samarbeid med SIB. Dette innebærer at du som alumn får 20 % rabatt på medlemskap hos SiB City og en gratis time med personlig trener når du melder deg inn.

Slik gjør du det

Ved å vise kopi av nyhetsbrevet fra UiB Alumni, der ditt navn og din Alumni-ID står, vil du få 20 % rabatt på ordinær pris av medlemsskap hos SiB City. Medlemsskapet gir også tilgang til Fantofhallen, Lehmkuhlhallen, Årstad- og Kronstad treningssenter.

SiB City – topp moderne treningssenter

SiB City er et splitter nytt og topp moderne treningssenter i Bergen sentrum. Senteret ligger rett over gaten fra Bystasjonen (Lars Hilles gate 20a), og er på hele 2300m2.

Hos SiB City kan du som alumn nå benytte deg av alle typer gruppetimer som blant annet spinning, tabata, yoga, zumba og løpetimer på tredemøller. Senteret har også egen løpebane med tidtaker, samt et stort crossfit-inspirert område godt utstyrt med frivekter. Her er det gode muligheter for  trene egen funksjonell styrke- og kondisjonstrening.

Treningssenteret er også først ut i Skandinavia med Prama 3.0. Dette er en interaktiv og unik treningsøkt der lyd, lys, gulv og vegger kommer til liv for å motivere og veilede deg.

På senterets testlabb kan du teste oksygenopptaket og makspulsen din, for å kartlegge hvordan du kan få maksimalt utbytte av treningen. SiB City tilbyr også engasjerte personlige trenere som kan hjelpe deg med å nå dine treningsmål.

-Vi ønsker tidligere studenter fra UiB hjertelig velkommen til topp moderne treningsfasiliteter på SiB City, sier senterleder, Rune Soltvedt.