Arboretet og Botanisk hage, Milde

Lyktevandring i Japanhagen avlyst pga dårlig værmelding

Lyktevandring i Japanhagen i Botanisk hage er blitt en tradisjon. Bli med på lysfesten og opplev stemningen.

Lyktetenning2012

Fine forhold med snø og vindstille under lyktevandringen i 2012.
Produsent:
Arnt Brandseth

Lykter er viktige innslag i japanske hager, og dette markerer vi med en lyktevandring også i år.

Vi vil holde omvisning hvor du kan lære om de enkelte lyktene. I Tepaviljongen blir det enkel servering. Arrangementet er lagt til torsdag 7. desember kl 16 - 18.

Også i år vil vi samarbeide med Krokusbakken barnehage, så vi regner med mye folk og god stemning. Barna går i fakkeltog fra den nordre inngangen av Botanisk hage og ankommer Tepaviljongen ca. kl 1630.

Omvisningen om lyktene starter ved hovedinngangen til Japanhagen, sør i Botanisk hage kl 1700 og varer en halv time.

Vi starter tenning av lys og fakler i 15-tiden mens det er dagslys, og etter hvert som mørket faller på vil dette gi en fin stemning i hagen.

Velkommen til et stemningsfullt arrangement i Botanisk hage.

Åpent for alle.

Les mer om lyktene i Japanhagen.