Hjem

Arboretet og Botanisk hage, Milde

Arboretets dag er et stort familiearrangement der vi byr på underholdning fra scenen, aktiviteter for barna og salg av planter og akvareller. Arrangementet legges til en tid da det er fin blomstring i både Arboretet og Botanisk hage. I år ser det ut til at blomstringen til rhododendron kultivarene vil være på topp til Arboretets dag!

Disse foreningene vil være med å bidra med stands og aktiviteter: Arboretets venner, Hageselskapet Fana, Norsk Roseforening, Fana Husflidslag, Hjellestad og Milde historielag, Fana Røde kors hjelpekorps, Mattilsynet, Norsk Ornitologisk Forening, Soppforeningen i Bergen, Bergenske Birøkterlag og Bergen og Omland Friluftsråd

Aktivitetsløypen for barna med oppgaver fra naturen er populær, og alle som gjennomfører får medalje - laget av tre naturligvis.

Ljono staudegartneri vil selge planter, mens Hendrieke Berg har en salgsutstilling med akvareller. 

I år kan vi love god og variert underholdning fra scenen ved Blondehuset. Fanaduren vil spille opp med toradere fra kl 1130. Seinere får vi sang- og musikkinnslag med sangkoret Kor e Vi, saksofonist Arvid Aasprang og Grandma's Tea Party. Sistnevnte er et band fra Sandsli med seks unge og lovende musikere.        

Arrangementet starter med oppspill fra scenen kl 1130.

Konferansier er Stig Hammersland.

Arrangementet varer til kl 1600.