Click

Institutt for biologi

Ny student

Velkommen som ny student på Institutt for biologi!

Velkommen som student på Institutt for biologi! (Eller BIO som vi kaller oss for kort). Vi er så glade for at akkurat DU valgte å studere biologi hos oss. Her har vi samlet den informasjonen du trenger for å gjøre et riktig studievalg og for å gi deg et lite innblikk i alt det spennende som skjer hos oss - både faglig og sosialt.

Biologistudent

Møt Ine Elise Moksness som er biologistudent ved UiB!
Produsent:
Universitetet i Bergen (UiB)

Velkommen til oss! På Institutt for biologi (BIO) er vi flere enn 200 ansatte og nesten 600 studenter, som gjør oss til Norges største fagmiljø i biologi. Som student hos oss vil du få en annerledes studiehverdag: du får møte biologi i praksis i både lab og på feltkurs ute i naturen, delta i innovativ og spennende undervisning som er tett koblet til forskningen ved UiB, og oppleve et helt unikt miljø i studentbyen Bergen!

Nyttig informasjon for deg:

• Mottaksuken i høstsemesteret starter i uke 33 og programmet finner du her. Her vil du møte dine nye medstudenter og oss!

• I løpet av mottaksuken vil det bli arrangert programmøte for ditt studieprogram. Møtet vil bli ledet av en studieveileder og det er obligatorisk oppmøte. Her vil du møte fagmiljøet ditt og få mye nyttig informasjon om studieprogrammet ditt. Vi vil opplyse om tidspunkt og rom når det nærmer seg.

• Studentkalenderen er gull verdt når du lurer på når en frist er eller når eksamensplanen blir publisert. Legg denne siden til i bokmerkene dine!

• Dette er Studieseksjonen på BIO – vi hjelper deg med alt du lurer på om studiet ditt. For mer generelle spørsmål, hjelp til utfylling av skjema og semesterregistrering, kan du ta kontakt med Infosenteret for realfagsstudenter.

• På BIO er alle våre skriftlige eksamener digitale. Les mer om digital eksamen og hvordan du kan forberede maskinen din til eksamensdagen.

Se lenkene under for mer informasjon.