Click

Institutt for biologi

Nyhetsarkiv for Institutt for biologi

Professor emeritus John Birks skal leia prosjektet HOPE, som skal finne ut kva påverknad forhistoriske menneske kan ha hatt på jorda. Prosjektet vert gjort mogeleg ved hjelp av det prestisjefylte ERC Advanced Grant frå EU.
Cold and sunny winter days are perfect for burning off a few hectares of heath. Yes, you read it right. Students from the University of Bergen (UiB) grasped the opportunity to join heather burning on Lygra, an island just outside Bergen, last week.
Mens studentene i Bergen får stadig flere studieprogram som gir sivilingeniør-kompetanse, styrkes samarbeidet mellom institusjonene.
John Birks vart professor emeritus for to år sidan, men har ingen planar om å ta seg fri. Han vil fortsetje å forske i mange år framover.
(TROMSØ): Over 20 UiB-forskere har denne uken delt forskningsresultater, bygget nettverk og markert Universitetet i Bergens sterke posisjon i forhold til nordområdene.
Ingvild Sundal Joys og Ole Bjørnstad er snart ferdig med bachelorgraden i biologi. Her forteller de om hvordan det var å begynne å studere og hvordan de ser for seg å bruke utdanningen når de skal ut i jobb.
The first workshop in the dCod 1.0 project was organized at Voss during a busy December month. 22 participants from all Norwegian partners participated in discussions, cross-disciplinary crash courses, and teambuilding.
Forskningsgruppen arrangerte HMS-møte 6. desember 2016, etterfulgt av bowling og julemiddag.
"Folkelig og levende formidling", mener juryen som tildeler Gyri Teien Haugland ved Institutt for biologi årets hjernekraftpris.