KG Jebsen Senter for Diabetesforskning

Nyheter

Marie Holm Solheim og Anny Gravdal prisvinnere i Årets Forskningspresentasjoner 2018!

Den årlege konferansen "Årets forskingspresentasjonar" vart arrangert av Forskerskolen i klinisk medisin den 24.- 26. Januar!

Forskerskolen er for PhD-kandidater ved Klinisk institutt 1 og Klinisk institutt 2 og i tillegg til årlige kurs og seminarer arrangeres årlig konferansen «Årets forskningspresentasjoner».   I år ble konferanse holdt på Haukeland universitetssjukehus og ble avsluttet med musikk og utdeling av priser i Foajeen i Sentralblokken.

To av PhD-kandidatene tilknyttet KG Jebsen senter for diabetesforskning gikk av med seieren i hver sin kategori.   Marie Holm Solheim fikk 1. pris for «Beste muntlige presentasjon» og Anny Gravdal fikk prisen i kategori «Folkets favoritt».

Marie Holm Solheim: Conserved p85α SH2 domain residues play differential roles in p85α-IRS-1 binding

A Gravdal: Role of carboxyl ester lipase (CEL) in pancreatic disease: Functional characterization of CEL protein variants differing in C-terminal sequence

Vi gratulerer Marie og Anny med prisene!