Home

Faculty of Fine Art, Music and Design

Main content

Faculty of Fine Art, Music and Design

Studenter som nyter solen på terrassen utenfor KMD-bygget

Fakultet for kunst, musikk og design (KMD)

KMD tilbyr utdanninger på bachelor-, master- og ph.d.-nivå fundert på høyt anerkjent kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning.

Vi utdanner framtidens kunstnere, designere, utøvende musikere, komponister, musikkterapeuter, musikkvitere, kuratorerer, musikk- og kunstpedagoger.

Fakultetet har to nettsider. Her du er nå, på UiB-nettsiden vår, finner du informasjon for ansatte og studenter. På vår eksterne KMD-nettside  finner du informasjon om våre institutter, forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid i tillegg til våre kalender- og nyhetssaker.

 Lenker til våre tre institutter:

Konferanse
Bjelke med teksten "together"
Apr 03

Tverrfakultær konferanse: Musikk, livskvalitet og samfunnsdeltaking

Med utgangspunkt i kunnskapsklynga Polyfon og med musikk og musikkterapi som eksempel, arrangeres denne tverrfaglige konferansen for å belyse muligheter for tverrfakultært samarbeid og UiBs potensial til å bli et ledende universitet internasjonalt innen forskingsområdet Arts and Health.

Griegakademiet
Nye Griegakademiet

Tegninger for nytt Griegakademi er klare

Denne uken ble plantegningene for det nye Griegakademiet offentliggjort. Tegningene, som Nordic Office of Architecture står bak, vekker begeistring på Fakultet for kunst, musikk og design ved UiB.