Home
UiB Ambassador

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Amassadører vår 2017

Main content

Utvekslingsambassadører SV

Anders Midttveit Hjellum går på sammenliknende politikk og skal til Cairo, Egypt for å studere litt forskjellig, men hovedsakling sam.pol på American University in Cairo.

– Gleder meg til å ri på kamel rundt pyramidene i Giza, ny kultur og å prøve ut arabisk.

Ingfrid Josefine T. Tørresdal studerer sosialantropologi og reiser til Townsville, Australia for å studere antropologi og arkeologi på James Cook University.

– Gleder meg til å studere andre typer antropologi og til å være nabo med Unesco regnskog. Det blir også spennende å studere litt arkeologi da jeg hadde det som andrevalg når jeg søkte til UiB.

Elisabeth Haugland Austrheim studerer sammenliknende politikk og skal til University of Queensland, Australia for å studere Political Science.

Gleder meg veldig mye til bare å være i landet, den nye kulturen og få mange opplevelser. Satser på å ikke treffe noen haier mens jeg er der nede.

Pernille Fjørtoft Grøsvik studerer sammenliknende politikk og reiser til Santiago i Chile for å studere historie, sosiologi og sosialt arbeid ved Pontificia Universidad Católica de Chile.

– Spent på å oppleve chilensk kultur og studiekvardag, studere på spansk og leve i eit Latin-Amerikansk land. Cilensk vin og festkultur, natur og påskeøyene, det gleder jeg meg til! Reisemoglegheiter i nærheta inn Chile og landa rundt.

Hilde Otteren studerer medievitenskap og skal til Budapest i Ungarn.

– Spent på å leve i en ny by og bytte kultur for en liten stund.

Magnus F. Henriksen studerer geografi og skal fortsette med det i Berlin på Freie Universität.

– Gleder meg til å bo, og skate, i en ny by! Bli kjent med nye folk og ny kultur.

Maia Malene Jacobsen går på sammenliknende politikk og reiser til Lisboa, Portugal for å sutudere sosiologi og samfunnsfag.

– Spent på hvordan portugisiske universitet varierer fra norske, og om livet rundt studiene er annerledes. Forhåpentligvis vil jeg bli kjent med flere portugisiske studenter for mer innsyn i kulturen, i tillegg til å bli kjent med mange internasjonale studenter.

Utvekslingsambassadører MOFA