Home
About UiB

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Samarbeid og støtte

Gaver og donasjoner

I arbeidet med å skape fremragende forskning, undervisning og formidling, er et tett samarbeid med samfunns- og næringsliv av avgjørende betydning for Universitetet i Bergen.

Main content

Verdensledende forskningsmiljøer for klima- og energiomstilling. Internasjonal standard på arbeid med utfordringer innenfor helse, miljø, demokrati, likeverd og en rettferdig samfunnsutvikling, og en marin tradisjon som strekker seg tilbake til 1800-tallet og havforskningen som ble gjort på Bergen Museum. Universitetet i Bergen spiller en avgjørende rolle i arbeidet med å møte våre felles fremtidige utfordringer, både gjennom å hjelpe oss i å forstå fortiden og i å finne nye løsninger for fremtiden.

For å lykkes på disse områdene, er et tett samarbeid med samfunns- og næringsliv av avgjørende betydning. Samarbeid kan relatere seg til forskningsprosjekter, støtte til enkeltforskere, enkeltprosjekter, spesifikke fagmiljøer eller universitetet generelt. 

Våre viktigste samarbeidspartnere

Universitet i Bergen er stolte og glade over støtten vi får fra alle våre bidragsytere. Blant våre aller viktigste bidragsytere er:

Trond Mohn stiftelse

Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen

Kreftforeningen