Home
Department of Information Science and Media Studies

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Instituttledelse

Instituttledelsen

Instituttets daglige drift blir ivaretatt av instituttleder og administrasjonssjef, som har et særlig lederansvar for instituttets administrative stab. I tillegg oppnevner instituttleder en ledergruppe.

Main content

Instituttleder

Professor Marija Slavkovik er den ansvarlige leder for instituttet som helhet i forhold til daglig drift, strategiske valg og prioriteringer, personale og ressursbruk. Lederen har også det overordnede ansvaret for undervisnings- og forskningsmessige resultater.
Instituttleder er innstillende myndighet i tilsettingssaker.

Administrasjonssjef

Espen Dahle har i samarbeid med instituttleder overordnet ansvar for administrasjon av undervisnings- og forskningsvirksomheten ved instituttet; utarbeiding, tilsyn og kontroll med instituttets økonomi (budsjett og regnskap), eksterne bevilgninger, personalsaker, HMS - tiltak, og at arealet som instituttet disponerer blir optimalt og forsvarlig utnyttet.

Nestleder

Nestleder: førstelektor Synnøve Lindtner

Nestleder blir utpekt av instituttlederen blant ansatte i faste vitenskapelige stillinger, og skal fungere som leders stedfortreder og møter fast i instituttets undervisningsutvalg.

Instituttets ledergruppe

Instituttets ledergruppe møtes normalt 2-4 ganger i måneden for å koordinere ledelse av instituttets virksomhet og består av;

Instituttleder: Marija Slavkovik

Administrasjonssjef: Espen Dahle

Nestleder/undervisningsleder: Synnøve Lindtner

Leder for teknisk stab: Terje Thue

Programrådsleder informasjonsvitenskap: Fazle Rabbi

Programrådsleder medier og kommunikasjon: Synnøve Lindtner

Programsrådleder TV-produksjon og journalistikk: Richard Misek

Programrådsleder HCI og MIX: Morten Fjeld

Forskningsleder informasjonsvitenskap: Bjørnar Tessem

Forskningsleder medier og kommunikasjon: Knut Helland