Home
Faculty of Social Sciences

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Hysterisk på Kvarteret

Årets SV-revy "Helt Hysterisk" hadde premiere 6. mars. Også i år leverte studentene et svært underholdende show.

Main content

Dette er den 6. revyen arrangert av studentene ved SV-fakultetet. Også i år hadde studentene lagt ned en formidabel innsats og leverte et show fullt av stilige dansenummer og morsomme sketsjer. - Utrolig profesjonelt, entusiastisk og underholdende. De gir mye og vi er heldige som får ta imot, sier dekan Knut Helland.

Showet startet med et energisk sang- og dansenummer som gjorde stor suksess blant publikum og satte standarden for resten av kvelden. Årets revyband Lauritz Meltzer og gjengen imponerte stort gjennom hele forestillingen og bandt det hele sammen med små musikalske perler.

Årets revygjeng framstod som en stor sammensveiset gruppe som åpenbart har tilbrakt mange timer med øving. Revyen har hatt en egen skrivegruppe, økonomigruppe, kostyme-, sminke- og rekvisittgruppe, PR-gruppe og til og med en kosegruppe som har stått for matlaging.

Revyen spilles fram til 10. mars. Mer informajson finnes på revyens hjemmeside.