Home
System Dynamics

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Online Distance Learning Course

Natural Resources Management

Til tross for mye detaljkunnskap, ser en ofte at naturressurser forvaltes dårlig. Ett mål for dette kurset er å bygge en solid intuitiv forståelse av samspillet mellom menneske og natur. Et annet mål er å hjelpe studentene til å utvikle nødvendig kompentanse til å forvalte for eksempel vannreservoir, fiskerier, og dyrepopulasjoner, og til å operere i vare- og kvotemarked.

Natural resources management, online distance learning course

Main content

Kurset undervises på engelsk og gjøre bruk av internetbasert fjernundervisning med spørsmål og øyeblikkelige svar, videoer, analogier, animasjoner, simulatorer, simuleringsmodeller, spill og diskusjoner. Alt materiale er et klikk unna gjennom et program studentene laster ned til egen datamaskin. Kurset inneholder materiell som studentene seinere kan benytte i eget arbeid og til egen undervisning.

Kurset er åpent for studenter fra hele verden og gir 10 studiepoeng. Mer informasjon om kurset og link til påmelding finner du her:

Emnebeskrivelse