Home
Click

Department of Informatics

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there

Finn fram til oss

Instituttets besøksadresse er Høyteknologisenteret i Bergen, Thormøhlensgate 55, N-5008 Bergen.

Kart over universitetsområdet

Kart over universitetsområdet
Kart over universitetsområdet
Photo:
UiB

Alle referanser viser til kartet under. Høyteknologisenteret er i øvre venstre hjørne, bygning 1. Institutt for informatikk er i den høyre delen av bygningen (kjent som Datablokken). Her har vi undervisningsrom, lesesaler og datalaber for studentene i 1. til 3. etasje i datablokka. Kontor og møterom for instituttets ansatte er i 3. til 5.etasje. Resepsjonen er i 4. etasje.

Hvis du ankommer med:

Fly

Fra flyplassen kan du enten ta en taxi til Høyteknologisenteret (20-25 minutter, koster ca 400 kr) eller du kan ta flybussen til Busstasjonen (30-35 minutter, koster 90 kr) og (10 minutter).

Tog

Fra jernbanestasjonen du kan (15 minutter).

Bil

Mange av gatene i Bergen er enveiskjørte, så det er lett å rote seg bort. Uansett fører alle hovedveiene til Bergen inn til "spaghetti-nettet" på venstre side av kartet. Kjør ut av dette nettet i Fjøsangerveien, E39, i retning sentrum. Før du ankommer Store lunggårdsvann (innsjø til høyre), legg deg i venstre fil. Ta til venstre inn Strømgaten, og legg deg i venstre fil når du på nytt tar til venstre i Lars Hilles gate. Her kan du legge deg i høyre fil. Etter det første trafikklyset, følg veien mot høyre slik at du er tilbake på E39, men nå den andre veien. I neste trafikklys ta til høyre inn Hans Tanks gate. Legg deg i venstre fil og ta til venstre i neste trafikklys igjen. Du er nå tilbake i Lars Hilles gate. Følg denne veien til rundkjøringen i Nygårdsgaten (500 meter). I rundkjøringen ta første vei til høyre. Du er nå i Thormøhlensgate. Høyteknologisenteret er den første (grå-blå) bygningen på venstre side. Det er et parkeringsområde til venstre forbi neste bygning (Vilvitesenteret) hvor du kan betale for parkering hele dagen (billigere hvis du skal bli mer enn noen få timer).

Vær obs på at stadig veiarbeid gjør at kjøremønsteret ikke er stabilt i Bergen!