Dannelsesemner

Åpent seminar

Observatør og deltaker i klimadebatten

Åpent seminar ved førsteamanuensis Jan Reinert Karlsen, Senter for vitenskapsteori.

colourbox1158703.jpg

Klimademonstrasjon

Seminaret er en del av dannelsesemnet Klima: Hva vet vi? Hva bør vi gjøre? (VIT212) og åpen for alle interesserte.

Åpne forelesninger og seminarer på emnet

5. september

Globalt og regionalt klima i fortid, nåtid og fremtid - hva vi vet og hva vi burde vite? ved professor Helge Drange, Geofysisk institutt (Forelesning)

7. september