Click

Ansattsider

Forsker Grand Prix

Infolunsj om Forsker Grand Prix

Har du lyst til å bli en fremragende formidler? Er du Ph.d student? Da kan vi hjelpe deg!

unknown_kopi.jpeg

Forsker Grand Prix, informasjonsmøte, UiB, Egget, Studentsenteret
Vinner av Bergensfinalen i 2016 var Ann-Cathrin Adam fra NIFES (t.h), nummer to var religionsviter fra UiB Jane Skjoldli (t.v).
Foto:
Øyvind Ganesh Eknes

Forsker Grand Prix er en glimrende sjanse til å forberede formidlingsevnene dine.

31. mars kl. 11.30 inviterer vi til et uforpliktende informasjonsmøte i Egget på Studentsenteret. Du får møte tidligere Forsker Grand Prix-deltakere og høre mer om deres erfaringer. Og ikke minst: gratis lunsj!

Rektor Dag Rune Olsen kommer også.

Program:

Kjersti Enerstvedt fra Kjemisk institutt på UiB, holder sin fire minutters-presentasjon fra FGP i 2016

Rektor Dag Rune Olsen om fordelene ved fremragende formidling

Panelsamtale med tidligere deltakere: Cecilie Gudveig Gjerde, Leo Kant, Annelise Ly og Kjersti Enestvedt.

Kort presentasjon av årets coacher

Konferansier: Gunn Janne Myrseth, kommunikasjonssjef fra CMR

Slutt ca. 12.20