Ansattsider

Idekonkurransen 2017

Vinn 500 000 kroner til å utvikle din innovative idé

Bergen Teknologioverføring (BTO) inviterer i samarbeid med Sparebanken Vest forskningsinstitusjonene i Bergensregionen til å delta i Idekonkurransen 2017.

idekonkurransen-1170x658.jpg

Bergen Teknologioverføring (BTO)
Prof. Mustafa flanked by (from left) Anders Haugland (CEO, BTO), Minister of Trade and Industry Monica Mæland (H), Ragnhild Janbu Fresvik (EVP Business, Sparebanken Vest) and Dag Rune Olsen (Rektor, UiB).
Foto:
Bergen Teknologioverføring (BTO)

Idekonkurransens formål er å stimulere til kommersialisering av forskningsresultater, synliggjøre miljøet omkring forskning og kommersialisering, og skape oppmerksomhet rundt behovet for forskning og innovasjon.

Forskere og ansatte, inkludert ph.d.- og postdoktorer, fra alle våre eier- og partnerinstitusjoner kan delta.

Premiesummen er i år økt til 500 000 kroner.

Professor Kamal Mustafa og hans forskningsgruppe ved Institutt for klinisk odontologi ved Universitetet i Bergen vant konkurransen i 2016. Næringsminister Monica Mæland overrakte prisen til Kamal Mustafa på Bergen Næringsråds ”Årskonferansen 2016”.

– Prisen ga oppmerksomhet til betydningen av vår forskning og det innovative potensiale som ligger i den. Prisutdelingen ga oss en flott mulighet til å presentere forskningen foran ledere fra akademia, politikere og mulige samarbeidspartnere fra næringslivet, sier Kamal Mustafa.

Les mer om Professor Kamal Mustafas erfaringer, om konkurransen og påmelding.

Søknadsfrist er satt til 25. oktober. Vinneren offentliggjøres på Bergen Næringsråds ”Årskonferansen 2017” 17. november.