Gå til innhold
English A A A
06.04.2009 NYHET

Xiao Liang - masterstudent i oral patologi

Xiao Liang er masterstudent ved Seksjon for Patologi, Gades Institutt.

Xiao Lang

Masterstudent Xiao Liang. Foto: Kristian Jensen

Xiao er i tidsrommet august 2008 til juli 2010 engasjert som masterstudent ved Gades Institutt.  Tittel på masteroppgaven er "Stem Cell Maintenance and Differentiation in Normal and Neoplastic Human Oral Mucosa."  Prosjektet skal karakterisere og undersøke egenskaper ved stamceller med overflatemarkøren CD44 i normal munnslimhinne og eiptelceller både fra vev og i kultur.

Xiao vil gjennomføre arbeidet i Bergen Oral Cancer Research Group, Seksjon for Patologi, Gades Institutt, i samarbeid med Senter for Internasjonal Helse, UiB.  Hovedveileder er Professor Anne Christine Johannessen.  Biveileder er postdoc Daniela Costea.

Sist endret: 14.4.2009