Click

Geofysisk institutt

Nyhetsarkiv for Geofysisk institutt

Mens studentene i Bergen får stadig flere studieprogram som gir sivilingeniør-kompetanse, styrkes samarbeidet mellom institusjonene.
En ny studie er blant de første som viser en økning av sterke og ekstremt sterke fronter som bringer med seg kraftig nedbør og sterk vind.
Høstsemesterets 106 nye doktorer mottak sine doktordiplomer i Universitetsaulaen 27.januar.
Velg mellom seks PhD-kurs ved årets Bergen Summer Research School. Kursene tar for seg migrasjon, høyere utdanning, global helse, vannforvaltning, fattigdom, og språkbruk i det offentlige rom.
Studenter og ansatte kan se fram til bedre fasiliteter når store rehabiliteringsprosjekter fullføres neste år.
Han har stått på for faget, UiB, ansatte og studenter gjennom flere tiår, men nå venter nye utfordringer for Rein Aasland.
Meir forskingsformidling frå naturvitskap når Jens Helleland Ådnanes flytter frå Kommunikasjonsavdelinga til MatNat-fakultetet.
Forskningsrådet bevilger 17 millioner kroner til to UiB-prosjekter som skal forske på issmelting og klimaforandringer rundt Sydpolen.
Institutt for geovitenskap har studenter, teknikere og forskere på tokt over hele verden, men har hittil ikke opplevd alvorlige hendelser.