Hjem
Click

Griegakademiet - Institutt for musikk

Kontakt

Telefon: (+47) 55 58 69 50
E-post: post@grieg.uib.no
Besøksadresse: Lars Hillesgate 3

Postadresse:
Griegakademiet - Institutt for musikk
Postboks 7805
N-5020 Bergen 

Fakturaadresse

Følg oss på Facebook og Instagram

Griegakademiet – Institutt for musikk ble opprettet i 1995, da tidligere Bergen Musikkonservatorium ble en del av Universitetet i Bergen. Vår profil bygger på sterke og internasjonalt anerkjente fagmiljøer. Instituttet er opptatt av å skape møtepunkter mellom kunstneriske disipliner, musikkvitenskap, musikkterapi, musikkpedagogikk og andre universitetsfag.

Opptak 2016    Studieprogram     Studere jazz?    Samarbeid

møt en professor

Stein-Erik Olsen: Med hjerte for musikken

Føler seg hjemme i den franske gitartradisjonen og foretrekker ny, krevende musikk.

Utredning av nytt fakultet

På vei mot et nytt fakultet?

En oversikt over nyheter og nettsider knyttet til utredningen av et nytt fakultet basert på en sammenslåing av Griegakademiet (GA) og Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB).

Boklansering og gratiskonsert i Grieghallen

Musikkterapi og demens på Festspillene 2016

Med støtte frå GC Rieber Fondene, vert musikkterapi og demens eit tema på Festspillene i 2016 som i 2015. Arrangementa er kome i stand i nært samarbeid med GAMUT - Griegakademiet sitt senter for musikkterapiforskning.

Søk nå!

MUV211 - Ensembleledelse korps, 30 studiepoeng

Søknadsfrist: Eksterne søkere 1. mai

Med jazzstudenter og lærere i New Orleans

Tjue jazzstudenter og fire lærere fra Griegakademiet - Institutt for musikk var i begynnelsen av oktober på en to-ukers studietur til New Orleans. Dette er tredje gangen på seks år at vi organiserer tur for våre studenter til denne byen, som har en så spesiell posisjon i jazzens historie.

Les mer

 

Arne Bjørndals Samling - folkemusikksamling

Arne Bjørndals Samling er ei av de eldste folkemusikksamlingane i landert. Formålet med samlinga er innsamling, arkivering / bevaring, forsking og formidling. Vestnorsk folkemusikktradisjon er eit prioritert ansvarsfelt, men verksemda femner vidare både nasjonalt og internasjonalt.