Hjem
Click

Griegakademiet - Institutt for musikk

Kontakt

Telefon: (+47) 55 58 69 50
E-post: post@grieg.uib.no
Besøksadresse: Lars Hillesgate 3

Postadresse:
Griegakademiet - Institutt for musikk
Postboks 7805
N-5020 Bergen 

Fakturaadresse

Følg oss på Facebook og Instagram

Griegakademiet – Institutt for musikk ble opprettet i 1995, da tidligere Bergen Musikkonservatorium ble en del av Universitetet i Bergen. Vår profil bygger på sterke og internasjonalt anerkjente fagmiljøer. Instituttet er opptatt av å skape møtepunkter mellom kunstneriske disipliner, musikkvitenskap, musikkterapi, musikkpedagogikk og andre universitetsfag.

Opptak 2016    Studieprogram     Studere jazz?    Samarbeid

På vei mot et nytt fakultet?

En oversikt over nyheter og nettsider knyttet til utredningen av et nytt fakultet basert på en sammenslåing av Griegakademiet (GA) og Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB).

masterstudent endre lindtner jørgensen
Tag - KALENDER Created with Sketch. feb 13

Klarinettkonsert i St Jakobs Kirke

Masterstudent ved Griegakademiet, Endre Lindtner Jørgensen, presenterer et program med verker av Poulenc, Cahuzac og Copland. Ved klaveret: Anne Nitter Sandvik.

Etterutdanning for lærarar
Tag - KALENDER Created with Sketch. feb 05

Fagleg-pedagogisk dag 2016

Lærarar frå heile Vestlandet deltok på fagleg-pedagogisk dag fredag 5. februar. Her kan du laste ned presentasjonar og sjå eit utval forelesningar i opptak.

Café Humaniora

På café med humanistisk forskning

Velkommen til debatt om humanistisk forskning og hva humaniora kan bidra med i samfunnet.

SKOKs masterstafett 2016
Tag - KALENDER Created with Sketch. mar 11

Skriver du masteroppgave med kjønnsperspektiv ?

SKOK inviterer deg som skriver masteroppgave med en tematikk som på en eller annen måte, empirisk eller teoretisk, omhandler kjønn. Masterstudenter fra alle fagområder og fakulteter er velkommen til å delta.

Med jazzstudenter og lærere i New Orleans

Tjue jazzstudenter og fire lærere fra Griegakademiet - Institutt for musikk var i begynnelsen av oktober på en to-ukers studietur til New Orleans. Dette er tredje gangen på seks år at vi organiserer tur for våre studenter til denne byen, som har en så spesiell posisjon i jazzens historie.

Les mer

 

Arne Bjørndals Samling - folkemusikksamling

Arne Bjørndals Samling er ei av de eldste folkemusikksamlingane i landert. Formålet med samlinga er innsamling, arkivering / bevaring, forsking og formidling. Vestnorsk folkemusikktradisjon er eit prioritert ansvarsfelt, men verksemda femner vidare både nasjonalt og internasjonalt.