Click

Søknadsfrist: Eksterne søkere 1. mai

direksjon.jpg

Studiet

Studiet ensembleledelse korps inneholder veiledet arbeid med korps (brass og janitsjar), direksjon, partiturarbeid og ensembledidaktikk. Noen av regionens fremste brassband og janitsjarkorps vil medvirke som praksis- og observasjonskorps.

Studiet går over to semestre. Undervisningen vil være på en fast dag i uken (ikke alle uker, semesterplan vil foreligge ca. 1. juni). I tillegg vil det være direksjonspraksis på kveldstid.

Emneansvarlig er Helge Haukås.

Opptak

Emnet er åpent for interne og eksterne søkere med minimum 120 studiepoeng. Alle søkere må gjennom en opptaksprøve i praktisk direksjon.

Hvordan søker du?

Du søker opptak i Søknadsweb - http://soknadsweb.uib.no/

Dokumentasjon på tidligere studier (opptakskrav: 120 studiepoeng i musikk) må lastes opp i søknaden på søknadsweb innen søknadsfristen. Bare dokumentasjon på eksamen avlagt våren 2016 kan ettersendes, frist: 1. juli.