Click

Senter for Griegforskning

Nyhetsarkiv for Senter for Griegforskning

Seminar på Litteraturhuset som kaster nytt lys på musikklivet i Norge 1940–1945 med bidrag av Bjarte Bruland, Ingrid Loe Dalaker, Michael Custodis og Arnulf Mattes.
Senter for Griegforskning deltar i et nystartet kunstnerisk forskningsprosjekt ved Universitetet i Bergen, Griegakademiet - Institutt for musikk: '(Un-) settling Sites and Styles: Performers in Search of New Expressive Means'.
Grieg Research Guide-prosjektet får støtte av Nasjonalbibliotekets fond for utviklingsmidler.
I forbindelsen med KODEs utstilling 'Kunst i kamp' arrangerer Edvard Grieg museum Troldhaugen en konsertserie, som presenterer musikk av komponister fra begge sider.
Forskerseminar om Fartein Valen med prof. Tomi Mäkelä 13. november på Nasjonalbiblioteket.
Han er blitt kalt den mest fargerike musikkskaperen i sin generasjon. Nå skal det lages en samlet verkoversikt over Geirr Tveitts komposisjoner.