Hjem

Det humanistiske fakultet

Gradsfeiring

Bachelorseremonien 2017

Fullfører du en bachelorgrad ved Det humanistiske fakultet i løpet av studieåret 2016/2017? Da er du hjertelig velkommen til bachelorseremonien onsdag 14. juni.

bachelorfeiring.jpg

Bunadkledde bachelorkandiatar
Velkommen til fin feiring. Her fra bachelorseremonien i fjor.
Foto:
Thor Brødreskift

Det humanistiske fakultetet ønsker å feire alle som har fullført, eller holder på å fullføre, en bachelorgrad i løpet av studieåret 2016/2017, og inviterer til en høytidelig markering.

Seremonien vil finne sted i Universitetsaulaen onsdag 14. juni kl. 12–13.30. Hver kandidat kan invitere med seg to gjester til seremonien.

Se bilder fra fjorårets arrangement

Program

Kl. 11.15

Registrering av alle bachelorkandidatene i Universitetaulaen. Inngang Muséhagen.

Kl. 12.00-13.30

Den høytidelige seremonien vil finne sted i Universitetsaulaen. Det vil bli taler, flott musikk og gratulasjoner til hver enkelt kandidat.

Seremoniens hovedtaler er Lene Bergmann, daglig leder av kommunikasjonsbyrået Mannheimer.

Etter sermonien blir det mottakelse med enkel servering i Christie Café.

Påmelding

Dersom du oppfyller kravene til en bachelorgrad i løpet av vårsemesteret 2017, kan du melde deg på til bachelorseremonien. Du kan delta på seremonien selv om du ikke er ferdig med dine siste eksamener for vårsemesteret innen 14. juni.

Alle aktuelle studenter skal ha fått tilsendt invitasjon på epost.

Påmeldingsfristen var 1. juni.

Om vitnemål

Bachelorseremonien er en feiring av alle de som nettopp har eller snart vil avslutte sin bachelorgrad. Du vil ikke motta vitnemålet ditt under bachelorseremonien.

Vitnemålet ditt vil først bli skrevet ut når sensuren for dine siste emner er klare. Det humanistiske fakultet har automatisk utskriving av vitnemål i begynnelsen av hvert semester. Kandidatene som har fullført sin grad om våren vil som regel få tilsendt sine vitnemål fra september.