Styre og utval ved Det humanistiske fakultet

møteklubbe_HF.png

Klubbe på møte
Foto:
Magnus Halsnes
  • Fakultetsstyret

Fakultetsstyret er fakultetets øverste styringsorgan, og ledes av dekanen. Styret har ansvar for strategi- og handlingsplaner, budsjett, regnskap og tilsetting i faste vitenskapelige stillinger.

• Studiestyret

Studiestyret fungerer som rådgivende organ for fakultetsstyret i saker som gjelder fakultetets utdanningstilbud.

• Forsknings- og forskerutdanningsutvalget

Forsknings- og forskerutdanningsutvalget skal fungere som et rådgivende organ for fakultetsstyret i saker som gjelder forskerutdanning og forskning.

• Utval for lærarutdanning ved Det humanistiske fakultet

Ved Det humanistiske fakultet er ansvaret for lærarutdanning teke hand om av to utval - Lærarutdanningsutvalet ved Det humanistiske fakultet (LUHF) og Programutvalet for lærarutdanning ved Det humanistiske fakultet (PUHF).

• Tilsettingsrådet

Det humanistiske fakultets tilsettingsråd for åremålsstillinger som stipendiat, postdoktor og vitenskapelig assistent, midlertidige forskerstillinger samt bistillinger.

• Informasjons- og drøftingsutvalget

Informasjons- og drøftingsutvalget (IDU) ved Det humanistiske fakultet er et partssammensatt utvalg.

• Husstyra ved HF

Husstyra ved HF er koordinerande organ for bygnings- og brannvernsaker i bygga dei held til i.

• Arbeidslivspanel

Å spre kunnskap om hva en humanistisk kompetanse omfatter og å motivere arbeidsgivere til å ansette humanister er noen av målene til arbeidslivspanelet.

• Verneombod ved fakultetet
  • Fakultetsvalstyret ved HF
  • Mindre bilder:
    Kunngjering av valresulat - gruppe B og D i fakultetsstyret

Valstyret kunngjer her valresultatet. Takk til alle som har delteke, og særleg representantane som stiller opp for universitetsdemokratiet!