Hjem

Institutt for informatikk

Nyheter

Ledige stillinger som gruppeledere/dataorakel

Instituttet søker nå etter flinke informatikkstudenter til ledige stillinger som gruppeledere og dataorakel.

Institutt for informatikk søker etter gruppeledere til kurs som skal undervises til våren 2018.

Arbeidet gir deg muligheten til å samarbeide med instituttets forskere om undervisningen, og er en svært god faglig erfaring å ha med seg ut i arbeidslivet.

Gruppelederjobben består av planlegging, undervisning og retting av oppgaver. Vi søker etter flinke informatikkstudenter med gode samarbeidsevner, som ønsker å hjelpe og motivere andre studenter.

Det er ledige stillinger på disse emnene:

  • MNF130 Diskrete Strukturer. Gruppeundervisning (bl.a. oppgavegjennomgang), faglig hjelp/veiledning, og retting og kommentering av oppgaver.
  • INF101 Objektorientert programmering (ny tittel, likt innhold). Gruppeundervisning (på datalab), faglig hjelp/veiledning, og retting og kommentering av oppgaver.
  • INF109 Dataprogrammering for naturvitskap. Faglig hjelp/veiledning på datalab i undervisningstiden, og retting og kommentering av oppgaver.  Det er en forutsetning med kjennskap til Python.
  • INF112 Systemkonstruksjon. Gruppeundervisning, faglig hjelp/veiledning, og retting og kommentering av oppgaver.
  • INF115 Databaser. Gruppeundervisning (bl.a. oppgavegjennomgang), faglig hjelp/veiledning, og retting og kommentering av oppgaver.
  • INF142 Datanett. Gruppeundervisning, faglig hjelp/veiledning, og/eller retting og kommentering av oppgaver.
  • INF222 Programmeringsspråk. Gruppeundervisning, faglig hjelp/veiledning, og/eller retting og kommentering av oppgaver.
     

Alle gruppeledere må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Er du interessert, send en kort e-post med følgende opplysninger:
- Hvilket eller hvilke kurs du søker gruppelederstilling i (om flere emner sett opp prioritert rekkefølge)
- Hvilken kompetanse, og hvilke kunnskaper og egenskaper du har som gjør at du er godt egnet for å være gruppeleder i dette emnet
- Kort om din motivasjon for å være gruppeleder
- Hvordan ble du oppmerksom på denne utlysningen (epost, Mitt UiB, Facebook etc)

I tillegg til gruppeledere søker instituttet også etter et dataorakel for våren 2018. Det er mulig å søke på begge deler, spesifiser evt dette i søknadsteksten.

Informasjon om dataorakel-stillingen:
Dataorakelet ved institutt for informatikk bistår informatikkstudenter med enkle dataproblemer. Orakelet har fast trefftid på lesesalen i første etasje og steker vafler til de som er innom, slik at dette tidsrommet også blir en sosial aktivitet for studentene. Datahjelpen er hovedsakelig rettet mot de nye studentene, mens vaffelservingen og det sosiale er ment for alle. Har du en viss informatikk-kompetanse, og ellers er hyggelig, utadvendt og glad i kontakt med nye mennesker håper vi du søker på jobben.

Hvis du vil vise til karakterutskrifter eller vitnemål fra andre institusjoner enn UiB, må du sende kopi. Det samme gjelder attester på relevant arbeidserfaring.

Lønn i henhold til gjeldende satser.

Søknad med eventuelle vedlegg kan sendes: pal.gunnestad@uib.no

Søknadsfrist: 1. desember