Fagdag for videregående skoler

Fagdag på informatikk 6. mars

Takk til alle som deltok på fagdagen ved Institutt for informatikk!

Program

Programmet bestod av kort introduksjon til informatikk, studieløp og fremtidsmuligheter, etterfulgt av lynkurs i programmering av dataspill:deltagerne fikk se hvordan man lager et dataspill helt fra grunnen av. Etterpå ble det kjørt turnering på spillet som ble laget. Vinneren fikk stilige hodetelefoner i premie.

Deltagere

Takk til alle dere som beøkte oss på fagdagen. Begge gruppene, både før lunsj og etter lunsj, var veldig aktive under programmeringen og kom med mange interessante spørsmål, forslag, rettelser og hjelp, i tillegg til entusiastiske utrop. Dette bidro til at programmet ble enda mer interessant og spennende.

Mer informasjon og filer for spillet

Ferdigversjonen av spillet som deltagerne var med på å lage kan lastes ned fra nettsiden http://folk.uib.no/mdr075/fagdag/

Det er fint å ha eclipse på din PC for å redigere og kjøre spillet. Du kan laste ned Eclipse gratis her.  (Velg det operativsystemet som er relevant for deg i den lille grå boksen oppe til høyre.)

Dersom du har spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med Markus, Sigve, Pinar og Mari!