03.10.2012

Mastergrad i informatikk eller programutvikling?

Institutt for informatikk har suppleringsopptak til sine masterprogram (med oppstart i januar 2013). Søknadsperiode er 1. - 31. oktober.

Institutt for informatikk har opptak til sine masterprogram to ganger i året.

I høstopptaket 2012 (som gir studiestart januar 2013) kan du søke på følgende program/studieretninger:

Masterprogram i informatikk

• Bioinformatikk
  • Algoritmer
  • Visualisering
  • Optimering
  • Sikker og pålitelig kommunikasjon

Felles masterprogram i programutvikling (samarbeid HiB/UiB)

• Programutviklingsteori
  • Programvareutvikling

Informasjon om våre masterprogram (og de ulike studieretningene) finner du her: Studietilbud

Søknad

Alle som har norsk personnummer skal bruke Søknadsweb.

Fristen for søknad om opptak til masterprogram 1. november for opptak til vårsemesteret. Søknadsweb åpner en måned før søknadsfristen, altså 1.oktober.

Les mer om masteropptak ved det matematisk-naturvitenskapelig fakultet her: Masteropptak (Bl.a. info om dokumentasjonskrav, følgeskjema, søknadsbehandling, frister, etc.)

Søkere med bakgrunn fra UiB trenger ikke å sende inn dokumentasjon (karakterutskrift/vitnemål)

Spørsmål?

Ta kontakt med studieveileder@ii.uib.no