Click

Institutt for informatikk

Nyhetsarkiv for Institutt for informatikk

Studentene satte profesjonelle fra IT-bransjen helt i skyggen da Google Hash Code 2017 gikk av stabelen torsdag. Det er første gang programmeringskonkurransen, som er åpen for alle i Europa, Midtøsten og Afrika, blir arrangert ved UiB. Konsentrasjonen i rommet er til å ta og føle på det ene øyeblikket; et vilt jubelbrus høres plutselig det neste. - Vi leder! Vi leder! ropes det. Når Hash Code... Les mer
Computational Biology Unit er eit leiande forskingssenter innan bioinformatikk. I ei storsatsing på bioinformatikk skal dei no tilsetje fem unge forskarar.
Mens studentene i Bergen får stadig flere studieprogram som gir sivilingeniør-kompetanse, styrkes samarbeidet mellom institusjonene.
Har du lagt merke til hvor bra reklamen som dukker opp på siden passer for deg?
Studenter og ansatte kan se fram til bedre fasiliteter når store rehabiliteringsprosjekter fullføres neste år.
Watch the new ELIXIR profile video to get an overview about ELIXIR. In it, Niklas Blomberg (ELIXIR Director), Ewan Birney (EMBL-EBI), Alfonso Valencia (ELIXIR Spain) and others explain what ELIXIR is and what it does, and Olav Lanes, Head of R&D at ArticZymes, explains why public data are so vital for innovation.
Se Livar Bergheim snakke om sin erfaring som bachelor og master student ved Institutt for Informatikk, UiB.
Han har stått på for faget, UiB, ansatte og studenter gjennom flere tiår, men nå venter nye utfordringer for Rein Aasland.
Meir forskingsformidling frå naturvitskap når Jens Helleland Ådnanes flytter frå Kommunikasjonsavdelinga til MatNat-fakultetet.
Institutt for geovitenskap har studenter, teknikere og forskere på tokt over hele verden, men har hittil ikke opplevd alvorlige hendelser.