Click

Institutt for informasjons- og medievitenskap

Masterpresentasjoner

Dato for masterpresentasjoner i medievitenskap er klare

I juni presenterer masterstudenter i medievitenskap sine masteroppgaver.

13. juni

Rania Hafa Broud vil presentere sin masteroppgave « Projeksjonsteater. Bruk av film og video i teateret» på seminarrom 548, kl. 15.30.

14. juni

Ane Johannessen Tryggeseid presenterer sin masteroppgave «Framing Mass Shootings: Fictional Depictions of Real-life Gun Massacres in American Cinema» på seminarrom 548, kl. 09.30.

Marit Kristine Bjøntegård vil presentere sin masteroppgave «Innvandringsdebattens retorikk. En analyse av identitetskonstruksjoner og argumentasjon i norsk fjernsynsvalgkamp (1987-2015)» på seminarrom 548, kl. 14.30.

19. juni

Anette Vedal Strømli presenterer sin masteroppgave «Johnlock - En studie av online slashfiction» på hjørnerommet 514, kl. 09.30.

Morten Joki Haukeberg presenterer sin masteroppgave «Svevende forventninger - Aftenposten, Dagens Næringsliv og Klassekampen sin fremstilling av nettskyen: en metaforanalyse» på seminarrom 548, kl. 10.30.

Julia Beate Bådsvik presenterer sin masteroppgave «HVORFOR SPILLER DE IKKE BARE SELV? Bruksmønster, relasjoner og forståelse av nettkultur tilknyttet direktesendt videokringkastingsplattformen Twitch.tv.» på hjørnerommet 514, kl. 12.00.

Veronica Ljosheim presenterer sin masteroppgave «Bidrar norske aviser til å gi bloggere makt? - En studie av Dagbladets rolle i Sophie Elise Isachsen og Caroline Berg Erikssens vei mot makten» på seminarrom 548, kl. 13.30.

Elisabeth Urdal vil presentere sin masteroppgave «Plutselig skjedde det...ingenting - en studie av publikums opplevelse av sakte-TV» på seminarrom 645, kl. 14.30.

Oskar Bjarne Hjartåker   presenterer sin masteroppgave «Multikulturell Rugekasse. Fremskrittspartiets argumentasjon om innvandring før valg 1987-2001» på seminarrom 645, kl. 15.45.

20. juni

Ingvild Abildgaard Jansen presenterer sin masteroppgave «#Phungfolk: Lytterlojalitet som inntektskilde. Om forretningsmodellen til kommersielle, frittstående komikerpodkaster» på seminarrom 645, kl. 12.30.

21. juni

Audun Grytdal presenterer sin masteroppgave «Troverdighet til salgs - En kvalitativ undersøkelse om holdninger til innholdsmarkedsføring i redaksjonelle medier» på seminarrom 548, kl. 08.30.Magnus Wigestrand Sitter vil presentere sin masteroppgave «Innholdsmarkedsføring: status quo. En kvalitativ studie om innholdsmarkedsføring og institusjonell troverdighet» på seminarrom 548, kl. 11.30.

22. juni

Christine Marie Mæland presenterer sin masteroppgave «Ikke-bruk av Facebook og ubehaget bak. En studie av norske Facebook-unnvikere mellom 25-35 år og selvpresentasjon» på seminarrom 548, kl. 10.30.

Stian Grundstad presenterer sin masteroppgave «Kultur eller Business? En kvantitativ studie av intensivordningen for film i Norge» på seminarrom 645, kl. 10.30.

Hilde Falkanger vil presentere sin masteroppgave «En kvalitativ studie av kontekstens betydning for syriske asylsøkeres mediebruk ved norske mottak» på seminarrom 548, kl. 13.00.

Charlotte Todnem presenterer sin masteroppgave ««Verdens beste kinosystem i fare»? En undersøkelse av den pågående privatiseringen av norske kommunale kinoer og av kvalitetsfilmens tilstedeværelse og levevilkår på kinoene i Bergen, Oslo og Trondheim» på hjørnerommet 514, kl. 13.30.

Elise Søfteland Iversen vil presentere sin masteroppgave «Film til folket? En kvalitativ studie av Norsk Filminstitutts konsulentordning og statens filmpolitiske målsetning om høy kvalitet i norsk film» på hjørnerommet 514, kl. 16.00.

23. juni

Anita Hagatun presenterer sin masteroppgave «Døden på dagsordenen. En tekstanalyse av norske avisers dekning av død og sorg» på seminarrom 548, kl. 09.30.

28. juni

Martine Årebråt Markussen vil presentere sin masteroppgave «Den analytiske sportspenn: En studie av kommentarsjournalistikken til Dagbladets sportsredaksjon under fotball-VM» på seminarrom 645, kl. 10.30.