Institutt for informasjons- og medievitenskap

Ta ordet! vinner av fakultetets formidlingspris

– Gøy og velfortjent, sier Jens E. Kjeldsen om at Ta ordet! vant formidlingsprisen på fakultetets prisutdeling.

jens_kjeldsen.jpg

Jens E. Kjeldsen
Ta ordet! vinner av Det samfunnsvitenskapelige fakultets formidlingspris. Jens Kjeldsen overrekkes formidlingsprisen av dekan Knut Helland.

– Det føles veldig bra, sier Jens om tirsdagens prisutdeling. – Folkene bak Ta ordet! er fenomenale mennesker, forskere og formidlere og har stått på for å få dette til. Det er gøy og velfortjent at vi vinner denne prisen, sier han. Vinneren av fakultetets pris mottar kr. 25 000,- og midlene gis som driftsmidler.

Viser frem instituttet

Jens mener at formidlingsprisen er viktig for å vise frem instituttet og instituttets aktiviteter.

– Prisen viser at fellesskapet verdsetter arbeidet vårt og synliggjør aktivitetene våre. Dette gir oss motivasjon til å fortsette å gjøre en innsats, forteller han og legger til:

– Men minst like viktig er at vi gjennom Ta ordet! får vist til ungdom på Vestlandet hva instituttet jobber med og kanskje vekker vi interesse hos dem til å studere medievitenskap eller retorikk, sier han.

Støtte fra Sparebanken Vest

Denne uken ble det også kjent at Sparebanken Vests allmennyttige fond støtter Ta Ordet!.

– Det er vi veldig glade for, og det gjør det mulig for oss å fortsette arbeidet med å nå ut til hele Vestlandet, sier Jens og forteller at de har ambisjoner om å være landsdekkende.

Fra instituttet er også Marit K. Bjøntegård, Eirik Vatnøy, Magnus Hoem Iversen, Ida V. Andersen, Trygve Svensson og John Magnus R. Dahl med i arbeidsgruppen til Ta ordet!