Det juridiske fakultet

Informasjonssenteret ved Det juridiske fakultet

Som student ved Det juridiske fakultet skal du få den informasjonen og veiledningen du trenger i forbindelse med dine studier hos oss.

infosenter juridisk fakultet.jpg

En student får hjelp av en medarbeider i infosenteret.
Foto:
Veronica Ljosheim

I informasjonsenteret møter du våre hyggelige og dyktige studentmedarbeidere. Ikke nøl med å ta kontakt med oss enten det gjelder spørsmål, tips, ris eller ros!

Informasjonssenteret

Informasjonssenteret hjelper blant annet med:

• generell informasjon om studiet og fakultet
  • timebestilling hos studieveileder
  • brukerstøtte for Studentweb og Mitt UiB
  • mottak av klager, legeerklæringer og søknader
  • rombestilling til foredrag og møtevirksomhet for studentorganisasjoner ved fakultetet (NB! Private kollokviegrupper kan ikke bestille rom på fakultetet. Kollokviegrupper kan skrive seg på lister som henger på dørene til rommene og bruke rom som står ledig.)
  • søknader om stands i Vrimle

Studentmedarbeidere:

• Synne Slettebø
  • Hedda Emilie Brattvoll
  • Line Røvik

Studieveiledning

Du kan bestille time hos studieveileder ved fakultetet på informasjonssenteret, og du kan få veiledning om blant annet:

Du kan også kontakte studieveilederne pr. e-post med spørsmål: studieveileder@jurfa.uib.no

Sammen Råd og Karriere

Sammen-veilederne på Råd og Karriere tilbyr også studie- og karriereveiledning, og har i tillegg et bredt tilbudt av kurs, nettkurs og gode råd til studenter.

Studentsider

uib.no/student finner du mange nyttige lenker som hjelper deg å administrere studiene dine. Her kan du for eksempel bestille vitnemål, søke om tilrettelegging på eksamen, finne åpningstider for lesesaler og studentkantiner og mye mer.

IT-assistenter

IT-assistentene bistår med brukerstøtte i undervisningsrom og for studenter. De er å finne i fakultetets infosenter, og er tilknyttet universitetets IT avdeling.
IT-assistentene har arbeidstid mellom kl. 8–18.

Om brukerstøtte for studenter