Click

Kommunikasjonsavdelingen

Nyhetsarkiv for Kommunikasjonsavdelingen

Hun kaller seg selv en debattglad gynekolog og ble i 2016 kåret til årets debattant i BT. For Agnethe Lund var det terapi å skrive da følelsen av å bli fremstilt feilaktig kokte i henne. Hennes råd til andre alumner er derfor å kaste seg ut i det hvis man brenner inne med et budskap.
Arvid Hallén takker 1. mars av som administrerende direktør i Forskningsrådet. Nå skal han blant annet være styreleder og bidra i utviklingen av Høgskulen på Vestlandet. Fra studietiden sin husker han det gode studiemiljøet på sosialantropologi og forelesninger med selveste Fredrik Barth.
Fremtiden er tema for årets Christiekonferanse som finner sted i Grieghallen 25. april. Har du lyst til å delta? Vi deler ut 10 gratispass til våre alumner.
Stig Arild Pettersen er forfatter av boken "Erling Lorentzen - Vilje og motstand" og lager den utenrikspolitiske podcastserien "Du verden". Ved UiB studerte han arabisk og sammenliknende politikk, men det han husker best fra studietiden er den aktive tiden i Studentersamfunnet i Bergen.
Rektor Dag Rune Olsen ønsker alle alumner en riktig god jul og et godt nytt år!
Kjenner du en brobygger? Noen som har bidratt til å synliggjøre universitetets betydning for samfunnsutviklingen?
Han spiller selveste julenissen i NRKs nye adventserie «Snøfall». Men en gang i tiden studerte Trond Høvik sosiologi og lempet bosspann på Nygårdshøyden.
UiB Alumni utvikler seg hele tiden og vi ønsker også i år tilbakemelding fra dere. Alle som fullfører undersøkelsen er med i trekningen av kinobilletter.
Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) blir navnet på det syvende fakultetet ved Universitetet i Bergen. Det nye fakultetet er en viktig faglig milepæl for universitetet og en mulighet til å heve ambisjonene for de kunstneriske fagene.