Kommunikasjonsavdelingen

Nyhetsarkiv for Kommunikasjonsavdelingen

Fra sene kvelder i godt selskap på Hulen og lange ettermiddager i kantinen på Sydneshaugen til kommunikasjonssjef for Sykkel-VM 2017. Toril Berle Schalck har lært mye og bruker kunnskapen sin til å takle en hektisk hverdag som kommunikasjonssjef for Sykkel-VM i Bergen.
26. september starter Bergen internasjonale filmfestival (BIFF). UiB deler ut prisen Gulluglen, og under festivalen vil ansatte kunne få rabatterte billetter.
Som student la Lene Bergmann mye iver i å gå på konserter, skrive fanziner og jobbe på Hulen. Likevel brukte hun studietiden flittig til å skrive og lese – og lese og skrive om å skrive og lese. I dag er den tidligere UiB-studenten daglig leder for kommunikasjonsbyrået Mannheimer.
Gikk du glipp av Christiekonferansen 2017? Nå kan du se konferansen i opptak.
Høyesterettsdommer og årets æresalumn, Magnus Matningsdal, satt ikke bare på lesesalen i studietiden – han spilte også fotball på UiB-laget «Jæren stein og grus».
Har dere en plan om å invitere alumner? Nå kan du få økonomisk støtte til avviklingen.
Etter at Magnus Matningsdal sluttet som professor ved Det juridiske fakultet i 1989 har han stått over 2000 timer ved kateteret på Dragefjellet. I dag hedres høyesterettsdommeren som æresalumn på årets Christiekonferanse.
«Søk internasjonale erfaringer!» råder CCBIO-leder Lars A Akslen dagens studenter.
Hun kaller seg selv en debattglad gynekolog og ble i 2016 kåret til årets debattant i BT. For Agnethe Lund var det terapi å skrive da følelsen av å bli fremstilt feilaktig kokte i henne. Hennes råd til andre alumner er derfor å kaste seg ut i det hvis man brenner inne med et budskap.
Arvid Hallén takker 1. mars av som administrerende direktør i Forskningsrådet. Nå skal han blant annet være styreleder og bidra i utviklingen av Høgskulen på Vestlandet. Fra studietiden sin husker han det gode studiemiljøet på sosialantropologi og forelesninger med selveste Fredrik Barth.
Fremtiden er tema for årets Christiekonferanse som finner sted i Grieghallen 25. april. Har du lyst til å delta? Vi deler ut 10 gratispass til våre alumner.
Stig Arild Pettersen er forfatter av boken "Erling Lorentzen - Vilje og motstand" og lager den utenrikspolitiske podcastserien "Du verden". Ved UiB studerte han arabisk og sammenliknende politikk, men det han husker best fra studietiden er den aktive tiden i Studentersamfunnet i Bergen.
Rektor Dag Rune Olsen ønsker alle alumner en riktig god jul og et godt nytt år!
Kjenner du en brobygger? Noen som har bidratt til å synliggjøre universitetets betydning for samfunnsutviklingen?
Han spiller selveste julenissen i NRKs nye adventserie «Snøfall». Men en gang i tiden studerte Trond Høvik sosiologi og lempet bosspann på Nygårdshøyden.
UiB Alumni utvikler seg hele tiden og vi ønsker også i år tilbakemelding fra dere. Alle som fullfører undersøkelsen er med i trekningen av kinobilletter.