Masteruke: Informasjonsmøte om mastergrader i matematikk og statistikk

MN-fakultetet arrangerer MASTERUKE 11-15 mars! Vi ønsker å presentere for deg bredden i våre masterprogram og hvilke muligheter du har etter bachelorgraden. Dette er en god anledning til å stille spørsmål om masterstudier og hvordan du kommer deg dit. I tillegg til mastermøter på instituttene, vil vi ha et felles infomøte om opptaksprosedyrer til mastergrad. I tillegg, blir det en posterutstilling i Realfagbygget.

Informasjonsmøtene er åpne for alle interesserte og nysgjerrige.

Hovedmålgruppen for masteruken er bachelorstudenter i fjerde og sjette semester, men også andre studenter ved fakultetet vil finne informasjon og inspirasjon til å gå videre til masterstudier. Studenter fra andre fakulteter og læresteder er hjertelig velkommen til å delta i alle møter og arrangementer, og til å utforske muligheter for masterstudier ved MN-fakultet

Informasjonsmøte om mastergrader i matematikk og statistikk

1230-1400 Matematikk og statistikk, Aud Pi i fjerde, Realfagbygget

Alle interesserte er hjertelig velkommen