Hjem
Click

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Nye siv.ing-programmer

Våre nye sivilingeniør-programmer:

Bli en vinner på arbeidsmarkedet som framtidens sivilingeniør

StudievalgGode råd fra tidligere studenter

Nyheter

Statsministeren åpnet klimaklynge

Statsminister Erna Solberg åpnet i dag Vestfløyen i Geofysen, bygget som skal samlokalisere klimaforskerne i Bergen. Klimaforskning ved Bjerknessenteret og UiB er i verdensklassen, mener Solberg.

Nytt læringssenter

Se så fint det blir i Realfagbygget

Årets julegave er allerede klar på MatNat: Animasjonen viser hvordan det nye læringssenteret blir.

Nyheter

Små bitemerke gir ny kunnskap

Plastilina-åmer plassert rundt heile verda avslører kvar det er størst og minst sjanse for å verta eten. UiB-forskar Vigdis Vandvik var med i felten, og er medforfattar på ein artikkel som no er publisert i det vitskaplege tidsskriftet Science.

Nyheter

Gåvepakke til klimasatsing ved UiB

Regjeringa og kunnskapsministeren gir 30 millionar kroner til rehabilitering av Geofysen. Dermed ligg alt til rette for at bygget vert etablert som hjørnesteinen i UiB si klimaklynge, og kan samle klimaforskingsmiljøa i Bergen.

Arrangement

Masterseremonien 2017

Fullfører du en mastergrad i løpet av studieåret 2016/2017? Da er du hjertelig velkommen til masterseremonien fredag 2. juni kl. 14.00!

Horisonter

Horisonter er en felles forelesningsserie for ansatte og studenter ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultetet, og alle andre interesserte. Serien belyser store vitenskapelige spørsmål og utfordringer.