Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet

Studiestart, søkere i Samordna opptak

Ny bachelorstudent ved MN-fakultetet

Velkommen som ny student på bachelor eller integrert master ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultetet! Her finner du nyttig informasjon om hva som skjer i semesterstart og hva du må huske på som ny student.

geologistudenter.jpg

Geologistudentene Erlend Gjøsund, Magnus Thorvik, Hanna Brække og Stine Øiseth  utenfor Realfagbygget i Bergen
Foto:
Ingunn Halvorsen

Uke 32 (7. - 11. august)

Uke 33 (14. -  18. august)

• Program for mottaksuken
    • Her finner du en oversikt over hva som skjer i semesterstartsuken.
  • Klassemottaket
    • Her kan du lese om vårt prisvinnende mottak av nye studenter som sikrer deg en trygg og god start på studiene. Klassemottaket foregår mandag og tirsdag i semesterstartsuken.
  • Programmøter
    • Onsdag 16. august er det programmøter for alle nye studenter på bachelor og integrert master. Her finner du når og hvor møtet for ditt program skal være.
  • Fadderuken
    • Fadderuken er et godt, studentdrevet, supplement til det ordinære mottaket og går på ettermiddagstid i semesterstartsuken. Du finner fullt program her.

Nyttige sider

• Student på 1-2-3
    • Dette er sjekklisten som sørger for at du ikke glemmer noe i semesterstart.
  • Appen REAL info
    • Denne appen minner deg på viktige frister i første semester. Vi anbefaler alle nye studenter å laste ned appen.
  • Student i Bergen
    • Informasjon om studentorganisasjoner og natur- og kulturopplevelser i byen mellom de 7 fjell.