Hjem
Institutt for biomedisin
Karriereutvkling

Meet-the-speaker lunsj

En fantasktisk mulighet for våre Ph.D.-kandidater til å møte inspirerende gjesteforeleser fra BBB-seminarserien

Business People Having Lunch and Eating Sushi
Foto/ill.:
Colorbox

Hovedinnhold

Meet-the-speaker lunsj er en ny arrangementsserie organisert av Bergen Biomedisinsk Forskerskole. Vi ønsker å motivere våre Ph.D.-kandidater til å møte inspirerende forskere som utfører toppkvalitetsforskning innen biomedisin. Hensikten er ikke bare å snakke om vitenskap, men også om karrierevalg, balanse mellom arbeid og liv og alt en måtte ha i tankene.

Vi spanderer lunsj og inviterer 10 Ph.D.-kandidater og Post-docs til samvær med foredragsholderen i et av våre seminarrom. Interesserte mastergradsstudenter og forskerlinjestudenter kan også registrere seg og kan bli med om det er ledige plasser.

Om foredragsholderen
Den første foredragsholderen i denne serien er Frédéric Saudou, direktør for Grenoble Institute of Neuroscience. Samtalemner kan være hans EMBO Young Investigator Award, eller årene han har tilbrakt ved Harvard Medical School som postdoc. Eller kanskje vil du heller diskutere de underliggende mekanismene til den sjeldne, arvelige neurodegenerative lidelsen, Huntingtons sykdom. Møt ham først til lunsj mellom kl. 12.00 og 13.00 og bli med på BBB-seminaret etterpå med tittelen "Huntigton's sykdom, fra aksonal transport til neurotropin signalering og energi homeostase"

Hans CV: https://neurosciences.univ-grenoble-alpes.fr/en/about-us/our-scientific-...

Detaljer
Det er ingen agenda og ingen forventninger, dette er ment å være helt avslappet og uformelt. Vi må imidlertid kontrollere antall gjester, så vær så snill å registrere innen 28. mars: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=4796247