Hjem
Centre for Cancer Biomarkers
Årlig møteplass innen onkologi og hematologi

Cancer Crosslinks 2017

Oslo Cancer Cluster har gleden av å invitere deg til Cancer Crosslinks 26. januar 2017 Kaare Norum Auditorium i Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark.

Hovedinnhold

Det niende Cancer Crosslinks møtet

Cancer Crosslinks er den årlige møteplassen innen onkologi og hematologi, og det er med stor glede OCC inviterer onkologer, hematologer og forskere til det niende Cancer Crosslinks i sin egen Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark.

Cancer Crosslinks 2017 er inndelt i tre faglige sesjoner som alle presenterer relevante, tverrfaglige temaer med stor klinisk relevans:

  • Sesjon 1 “Cancer and Inflammation – new insights and their clinical impact”

  • Sesjon 2 “Today’s cancer treatment: how individualized can it be?”

  • Sesjon 3 “Classical endpoints vs. Real-world evidence – need to rethink?"

Oslo Cancer Cluster er veldig stolt over å presentere internasjonale toppforelesere fra både Europa og USA som sammen med nasjonale eksperter vil gi innsikt i et fagfelt i rivende utvikling. Åpningssesjonen er med professor Jerome Galon fra INSERM som blant annet står bak Immunoscore, som er ny metode for rutinemessig klinisk vurdering av prognosen til kreftpasienter. Et annet høydepunkt er professor William G. Wierda fra MD Anderson som vil snakke om hvor persontilpasset behandlingen av blodkreft kan gjøres i dag.

Registrering

Merk at det bruker være stor interesse for Cancer Crosslinks, og Kaare Norum Auditorium har kun plass til 290 deltagere. Det anbefales derfor at du ikke venter med å registrere deg hvis du ønsker å delta. Forøvrig vil møtet også bli strømmet direkte.

Booking åpnet torsdag 1. desember 2016.

Man kan melde seg på alle sesjonene eller enkelte, lunsj, og på mingling med tapas.

Se denne lenken for detaljert program og påmelding.

Reiseutgifter

For forskere og klinikere: Dersom du trenger fly- eller togbillett, ta kontakt med Berg Hansen på e-post: bestilling@berg-hansen.no eller på telefonnummer 08050. Vennligst oppgi kode "OCC", dette belastes Oslo Cancer Cluster.

 

Møtet arrangeres i samarbeid med Bristol-Myers Squibb og AbbVie Norge.