Hjem
Christiekonferansen

Bidragsytere 2014

Hovedinnhold

Ulrich Beck er tysk sosiolog og professor ved LMU-universitetet i München og London School of Economics. Han har i mange år forsket på det han kaller det moderne risikosamfunnet.

 

Mette Andersson er professor ved Sosiologisk institutt ved Universitetet i Bergen.

 

Bjørn Inge Larsen er departementsråd i Helse- og omsorgsdepartementet. Han satt i Verdens Helseorganisasjons globale styre i perioden 2010–2013. 

 

Jannicke Hilland er direktør for konsernsikkerhet i Statoil. Hun har en doktorgrad i flerfasestrømning fra Universitetet i Bergen.

 

Torunn Fiskerstrand er er postdoktor ved Klinisk institutt 2 ved Universitetet i Bergen og overlege ved Haukeland Universitetssykehus. Hun er leder av Norsk forening for medisinsk genetikk.

 

Lars Fredrik Svendsen er professor ved Institutt for filosofi og førstesemesterstudier ved Universitetet i Bergen.

 

Knut Einar Skodvin er førsteamanuensis ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Bergen.

 

Rune Mentzoni er er postdoktor ved Institutt for klinisk psykologi og Institutt for samfunnspsykologi ved Universitetet i Bergen.

 

Silja Torvik Griffiths har doktorgrad på hjerneaktivitet hos ekstremt premature barn fra Universitetet i Bergen og er assistentlege på Haukeland universitetssykehus.

 

Åke Refsdal Moe arbeider som prosjektleder i Teknologirådet. Han leder deres prosjekter om droner/robotisering og internettpolitikk.

 

Tonje Hessen Schei er regissør i Ground Productions og regissør av dokumentarfilmen «Drone». 

 

James Bamford er amerikansk journalist og forfatter, og er velkjent for sine publikasjoner om amerikansk etterretningstjeneste. Bamford er gjesteforeleser ved University of California.

 

Brandon Bryant er tidligere dronepilot i det amerikanske forsvaret og medvirker i filmen «Drone».

 

Bjarne Kvam er universitetslektor ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Bergen.

 

Rektor Dag Rune Olsen åpner konferansen og overrekker Christieprisen 2014. Han er professor i medisinsk fysikk, tidligere dekan ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet og forskningssjef ved Radiumhospitalet i Oslo.

 

Siri Lill Mannes er konferansier på Christiekonferansen. Hun er utdannet historiker fra UiB. Hun har 20 års fartstid fra media, fra 1992 til 2010 som journalist og nyhetsanker i TV2. I dag er hun daglig leder i rådgivingsselskapet SpeakLab.