Hjem
Senter for ernæring
Seminar

Nofima - Senter for ernæring

Hovedinnhold

Program

10.30           
- Presentasjon av Nofima v/Kristin Hollung (10 min.)
- Matens effekt på tarmflora v/Ida Rud, Nofima
- Kontroll med maten, eksempler fra intervensjonsstudier v/Simon Ballance, Nofima
- Primærceller fra fisk som modellsystem for fettmetabolisme v/ Tone-Kari Knutsdatter Østbye, Nofima
- Funksjonelle proteinprodukter fra marin biomasse v/ Ragnhild Whittaker, Nofima

12.30 LUNSJ

13.30  
- Presentasjon av Senter for ernæring (SFE), UiB v/Gülen Arslan Lied (10 min.)
- Fiskeproteinstudiene v/Oddrun Gudbrandsen, Senter for ernæring, UiB
- Underernæring ved alder og sykdom som en ny utfordring til ernæringsforskning og behandling v/Jutta Dierkes, Senter for ernæring, UiB
- Intervensjonsstudier ved fedme v/Simon Dankel, Senter for ernæring, UiB
- Kost og mikrobiota interaksjoner v/ Gülen Arslan Lied og epidemiologiske studier v/ Ottar Nygård, Senter for ernæring, UiB

15.30 Oppsummering, diskusjon og veien videre v/alle

16.00 Avslutning