Universitetet i Bergen

Game Studies and the Philosophy of Games

Issue Tracker på SA - nå i funksjonsgrupper

Behovet for et system for effektiv håndtering av henvendelser ble belyst i OU-prosjektet "Service og kvalitet i sentrale tjenester". Etter at Studieadministrativ avdeling (SA) har omorganisert seg i funksjonsgrupper, kan ansatte nå henvende seg direkte til gruppene på Issue Tracker.

New profil pages on uib.no

New profile pages making UiB more visible

New profile pages for all UiB employees during October. "I encourage everyone to make use of the new functionalities and possibilities that have been developed," says Director of Communications Ingar Myking.

Nye personsider på uib.no

Gjør UiB mer synlig gjennom nye personsider

Alle ansatte ved UiB får nye personsider i løpet av oktober. – Jeg oppfordrer alle til å ta bruk de nye funksjonene og mulighetene som er utviklet, sier kommunikasjonsdirektør Ingar Myking.

okt 03

Informasjonsmøte om nye personsider på uib.no

Alle personsider skal i løpet av oktober overføres til den nye publiseringsløsningen for universitetets nettsider.

Valgresultatet gruppe B til universitetsstyret

Resultatet av valget på gruppe B til universitetsstyret

Abonner på Universitetet i Bergen RSS