Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Et enstemmig Universitetsstyre vedtok 1. byggetrinn av Helsecampus Årstadvollen under universitetsstyremøtet torsdag 23. februar.
Den ærverdige Lønningen lystgård fra 1770 måtte flyttes da Flesland utvidet. Nå får den nytt liv i Botanisk hage.
Universitetet i Bergen har hatt et langvarig forskningssamarbeid med Kina. Nå styrkes satsingen ytterligere med opprettelsen av Norwegian China Law Centre ved Det juridiske fakultet.
– Det er bra for fagmiljøa ved Universitetet i Bergen å møte ein heilt ny måte å tenke på, seier nytilsett direktør for KMD, Synnøve Myhre .
- Vi håper denne veilederen skal være til hjelp for alle som jobber med nettundervisning, sier Toril Eikaas Eide. Hun har vært sentral i arbeidet med å utarbeide en veileder for god kvalitet i nettundervisning, som nylig ble lansert i Bergen.
I anledning av 100-års-jubileet for det første samiske landsmøtet viser vi motiver fra samisk kultur og historie
Rekordmange lærere fikk faglig påfyll og inspirasjon til egen undervisning på UiBs årlige etterutdanningsdag for lærere fredag 3. februar, som ble rundet av med jazzkonsert i Universitetsaulaen.
Kommunikasjonsavdelingen tilbyr ikke lenger portrettfotografering. Samtidig har UiB inngått rammeavtale med ulike eksterne fotografer.
Peder Sather Center for Advanced Study skaper samarbeid mellom norske forskere og forskere ved University of California, Berkeley.
Viktig med riktig adressering av pakker og rekommandert post til UiB.
En UiB-forsker reiser til Danmark, mens fem europeiske fremadstormende forskere kommer til UiB for å forske. De har fått tildelt Marie-Curie-stipender fra EU i samarbeid med UiBs forskningsmiljøer.