Det medisinske fakultet

Nyhetsarkiv for Det medisinske fakultet

Øivind Fredvik Grytten Torkildsen fekk prisen for si forsking på multippel sklerose.
15.-16. november 2012 arrangerte Diabetesforbundet forskningskonferanse for forskere og helsepersonell på Clarion Hotel Oslo Airport. Mody-gruppen hadde stor oppslutning med en delegasjon på hele 9 deltakere.
Tannløst og fast for november er nå ute, og inneholder informasjon om Fremtidens fakultet, søknadfrister og Kompetansesenter Vest.
Helseministeren besøkte Studentersamfunnet i Bergen tirsdag 6. juni. Han tegnet et kart over Helse-Norge - med store hvite flekker. Les kronikken i Bergens Tidende lørdag 10. november (klikk på pdf-filen i høyre spalte, roter i "view"-menyen):
Senter for farmasi stilte sterkt med både studentar og tilsette på årets Farmasidagar 7.-9. november. Fleire av deltakarane la merke til studentane frå Bergen, som blei rosa for sin innsats og sitt engasjement for faget.
Forskingsrådet har utpeika to forskingsmiljø ved Det medisinsk-odontologiske fakultet til Senter for fremragende forskning (SFF) frå 2013.
Noen kan ha en medfødt genetisk disposisjon for å utvikle muskelsmerter under langvarig stress
Lyst til å få med deg mer av BIFF? Senter for Farmasi viser i samarbeid med BIFF dokumentaren OFFLABEL på Bygg for Biologiske Basalfag!