Click

Nytt fakultet ved UiB

I dag åpner Fakultet for kunst, musikk og design

Følg åpningen av det nye fakultetet direkte her fra kl. 14.00.

Åpning - Fakultet for kunst, musikk og design.

1. januar 2017 slåes Kunst- og designhøgskolen i Bergen og Griegakademiet - Institutt for musikk sammen til Fakultet for kunst, musikk og design ved Universitetet i Bergen.

I den forbindelse inviterer vi til storslått åpning i 3 deler onsdag 4. januar 2017.

Program for dagen

• 14.15-15.00 Formell åpning Universitetsaulaen i Bergen. Se detaljert program her.
  • 15.00-16.00 Mottakelse i foajeen Grieghallen, Peer Gynt-salen
  • 16.00-17.30 Festforestilling med smakebiter fra det nye fakultetet. Se program for festforestillingen her.
  • 17.30-18.30 Tapas i foajeen 18.30 Fest i Peer Gynt-salen med overraskelser og bar

Den formelle åpningen en nå fulltegnet, men du kan melde deg på del 2 og 3 her.  Eventuelle spørsmål kan rettes til Bente.Krossoy@uib.no

Målgruppe

• Del 1: Spesielt inviterte. Ansatte og studenter ved Kunst- og designhøgskolen i Bergen og Griegakademiet ved UiB