Click

Det psykologiske fakultet

Informasjonssenteret ved Det psykologiske fakultet

Informasjonstjeneste for studenter tilknyttet studier ved Det psykologiske fakultet.

Informasjonssenteret hjelper deg med

Mandag - fredag 09.30-14.30
Besøksadresse: Christies gt 13 (Vektertorget), 3. etasje.
E-postadresse:
studieveileder.psyfa@uib.no

Telefon og e-post bli besvart i perioder når infosenteret
er stengt (ikke helligdager). Stengetider: Se faktaboks.

Studieveiledning ved Det psykologiske fakultet

Vi ønsker å legge best mulig til rette for at du som student skal få den informasjon og veiledning du trenger i forbindelse med dine studier hos oss.

Vanlige spørsmål og svar

Her finner du en oversikt over vanlig spørsmål og svar. Klikk på det aktuelle spørsmålet for å se svaret.

Samleside med skjemaer for studenter

Her finner du søknadsskjema og informasjon om de vanligste tjenestene for studenter ved Det psykologiske fakultet.

Rutinar for masterstudentar ved Det psykologiske fakultet

Her finn du den viktigaste praktiske informasjonen som gjeld for deg som masterstudent.

Åpne emner ved Det psykologiske fakultet

Her finner du oversikt over hvilke emner studenter med gyldig studierett ved UiB fritt kan melde seg opp i.

Serviceerklæring

Serviceerklæring mellom informasjonssenteret ved Det psykologiske fakultet og studentene.