Hjem
Click

Skolelaboratoriet i realfag

Vi holder kurs for lærere og lager læringsressurser for skoler. Hos oss kan du ta korte dagskurs, eller bli student og ta videreutdanning. Og du kan lage spennende undervisning for elevene dine ved hjelp av prosjektene våre Miljølære og Kart i skolen

Første samling på Naturfag 1 vidareutdanning haust 2016
aug 31

Biologisk mangfald

Undervisning i biologi gir naturglede, innsikt og oppleving for elevane. På kursdagane ser vi både på samanhenger, artar og naturtypar.

Første samling på Naturfag 2 vidareutdanning
sep 05

Biologisk mangfald på forskningsstasjonen på Espegrend

Institutt for biologi har fagleg ansvar for samlinga. Begge kursdagane er lagt til marinbiologisk stasjon på Espegrend i Bergen. Dei som ønsker det, kan overnatte på stasjonen.

Skolelaboratoriet tilbyr Naturfag 1 og Naturfag 2

Videreutdanning i naturfag

Målgruppen for videreutdanningen er lærere som underviser på trinn 8-11. Det tilbys to kurs: Naturfag 1 og Naturfag 2. Hvert kurs er på 30 studiepoeng og har seks samlinger gjennom skoleåret. Mellom samlingene arbeider deltakerne i grupper med utvikling av undervisning knyttet til fagtema som er...

Tre kursdager med metodikk fra 'Forskerføtter og leserøtter'

Nøkler til naturfag i Florø

Nøkler til naturfag består av tre kursdager, med et utviklingsarbeid på egen skole mellom dagene.UiB og HiB arrangerer kurset, i samarbeid med Naturfagsenteret og Florø kommune. Første kursdag er 13.april. Kursdag 2 blir 21.september, tredje 26.oktober. Alle kursene blir holdt på Florø barneskule.