Hjem

Kunnskapsklynge - helse

Helsecampus Årstadvollen er et fremtidsrettet klyngeprosjekt initiert av Universitetet i Bergen. Helseklyngen har som visjon å bli et internasjonalt kraftsentrum som skal skape innovative helse- og omsorgsløsninger i primærhelsetjenestene for hele mennesket, ved hjelp av fremragende forskning og utdanning, fullverdige praksisarenaer og tverrfaglig samhandling. Forebygging og løsninger for å møte fremtidens folkehelseutfordringer skal ha særlig fokus.

MEDISIN | INNOVASJON

Utviklar VR-trening mot kroniske ryggsmerter

Ny teknologi kan hjelpe pasientar med ryggsmerter, meinar studentar som utviklar eit virtuelt treningsprogram. Prosjektet er ein av finalistane i innovasjonskonkurransen StudentIdé.

Utlysning av midler for samarbeidsprosjekter i helseklyngen

For 2018 har Helsecampus Årstadvollen avsatt kr. 400 000,- til samarbeidsprosjekter i arbeidet med helseklyngen. Målet er å tilrettelegge for et utvidet faglig samarbeid for miljøene som skal inn i Årstadveien 17.

Nyheter

Slik blir helseklyngens nybygg i Årstadveien 17

Opplev en virtuell omvisning i nybygget som skal huse den nye helseklyngen i Bergen.

Helseklyngen

Rivingen av det gamle odontologibygget er i gang

28. september startet rivingen av det gamle odontologibygget på Årstadvollen. Et nybygg skal nå reises i Årstadveien 17 for den nye helseklyngen i Bergen.

Prosjektinformasjon

Byggeprosjektets fremdriftsplan

Informasjon om fremdriftsplaner og kommende milepæler i bygging av Helsecampus i Årstadveien 17.