Click

Strategi

Nyhetsarkiv for Strategi

Statssekretær Tone Skogen deltok på UiBs store mottakelse under forrige ukes havkonferanse i FN. Hun roste det nye samarbeidet mellom UiB og partnere i Stillehavet.
Universitetet i Bergen og University of the South Pacific har lansert opprettelsen av et felles professorat i hav- og klimaforskning på en stor mottakelse under FNs havkonferanse.
Når antropologen Edvard Hviding neste uke drar til New York på FNs konferanse for et bærekraftig hav, er det for å styrke klimasamarbeidet mellom Norge og land i Stillehavet.
På ein stor konferanse om hav, framtid og berekraft i New York neste veke vil Universitetet i Bergen leggje fram konkrete forslag for å møte FN sine berekraftsmål.
Professor Hakan G. Sicakkan ønsker å styrke forskningen på migrasjon og transnasjonalitet i Bergen som en del av satsingsområdet Globale Samfunnsutfordringer i UiBs strategi for 2016-22.
Det samfunnsvitenskapelige fakultet vil bidra sterkt innenfor alle de tre pilarene som utgjør satsingsområdet globale samfunnsutfordringer: Global helse, ulikhet og migrasjon.
Den planlagte helseklyngen på Årstad kan både bidra til å gi gode svar på nye helseutfordringer og ta en nøkkelrolle i utviklingen av omsorgsteknologi, mener UiB-rektor Dag Rune Olsen.
Rektor Dag Rune Olsen har vært på besøk hos University of the South Pacific for å styrke samarbeidet mellom Bergen og Fiji. Han møtte også UiB-studenter på utveksling.
Universitetet i Bergen skal digitaliserast. Det inneber eit meir opent og effektivt universitet.
UiB er på topp på utveksling, men vil bli enda bedre. Det nye ambisiøse målet er at fire av ti studenter skal dra på utveksling.
En oversikt over tidsløp og prioriteringer i Universitetet i Bergens strategi for 2016-2022.