Studentsider

Nyhetsarkiv for Studentsider

Statsminister Erna Solberg og artisten SILJA SOL ønsker nye studenter velkommen til Universitetet i Bergen 15. august.
Registrer deg som Buddy for nye internasjonale studenter: én-til-én eller som gruppe.
Det automatiserte reiseregningssystemet Travelogue, utviklet av studenter på informasjonsvitenskap ved UiB, er blitt tildelt en million i støtte fra Norges Forskningsråd sitt prosjekt for innovasjon og entreprenørskap, STUD-ENT.
– Vi lærer så utruleg mykje meir her enn vi ville gjort heime i Bergen.
Er du en vennlig og utadvendt HF-student? Kan du improvisere om det trengs, og er du komfortabel med å lede en gruppe? Da er du den vi trenger.
Har du stemt i årets valg? Vær med på å bestemme hvem som skal sitte i Studentparlamentet og Universitetsstyret 2017/2018!
– De humanistiske fagene er en uutnyttet ressurs, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Han presenterte nylig regjeringens plan for at samfunnet og arbeidslivet skal se nytten av fagene.
Taran Grønvik fikk tidlig erfaring med forskning og feltarbeid på forskerlinjen ved Det medisinsk-odontologiske fakultet.
– Vi må ta vare på alle, sier lektorstudent Trond Hvalbye. Han skal se på hvordan videregående skoler praktiserer opplæringen for minoritetsspråklige elever.
ACCEL Student er et gratis 10 ukers intensivt program for innovative studentprosjekter. De heldige som kvalifiserer seg for deltakelse får uvurderlig tilgang på verktøy, metoder og mentorer. Oppstart i mars.
På Vitnemålsportalen kan du selv hente ut dine resultater fra høyere utdanning og dele dem med studiesteder, potensielle arbeidsgivere og andre relevante parter.
– Det vi høyrde om på forelesingane var det som møtte oss når vi gjekk ut døra, fortel historiestudent Susanne Hoggen Kippersund.
UiB-studenter får muligheten til å studere historien der den oppstod.
Nå blir det enklere for HF-studenter å reise på utveksling til Kina. En delegasjon fra Det humanistiske fakultet har vært i landet for å gjøre avtaler med universiteter der.
Studentene får erfaringer fra arbeidslivet mens arbeidsgiverne får bedre kjennskap til studentenes kvalifikasjoner.
Skeivt arkiv har den største samlingen av (skeiv) seksualitetshistorie i hele Norden. Nå ligger alt til rette for folk som vil utforske materialet.
Hvis du bruker studentbevis-appen, må du huske å laste ned den nye versjonen. Ellers vil du miste ditt digitale studentbevis i løpet av høsten.
Dei beste undervisarane ved Det matematisk-naturvitskaplege fakultetet skal få lønsauke.